Τομείς

Το διαδίκτυο αποτελεί μια πλατφόρμα όπου πολλές και επιφανειακά ασυσχέτιστες μεταξύ τους επιστήμες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αξία στο τελικό προϊόν-υπηρεσία. Η επιστήμη της πληροφορικής είναι σαφέστατα μια από τις βασικές διαστάσεις του διαδικτύου αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Η διοίκηση των επιχειρήσεων είναι αυτή που δίνεις σχήμα και μορφή στις επιτυχημένες εφαρμογές του διαδικτύου και το Marketing είναι η επιστήμη που κάνει τις παραπάνω εφαρμογές κερδοφόρες και με διάρκεια. Το usability engineering δημιουργεί εκείνα τα περιβάλλοντα όπου ο τελικός χρήστης νοιώθει οικεία και ασφαλή. Το project management σχεδιάζει οργανώνει και διαχειρίζεται τους διαθέσιμους πόρους (ανθρώπινους, κεφαλαιακούς, γνωστικούς κλπ).ώστε  να επιτυγχάνονται οι προσχεδιασμένοι στόχοι.
Η γραφιστική δημιουργεί εκείνα τα interfaces που έλκουν τον επισκέπτη ενώ η τέχνη της φωτογραφίας της μουσικής και του video πλέον είναι αναπόσπαστα στοιχεία ενός έργου.
Στην mediamax όλες οι παραπάνω ειδικότητες συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά. Οι συνεργάτες μας (προτιμούμε πάντα αυτό τον όρο αντι του εργαζόμενοι) είναι άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στον χώρο ενώ οι σπουδές τους είναι μεταπτυχιακές και διδακτορικές σε όλα τα παραπάνω αντικείμενα.

Κοινωνική Ευθύνη

Στα πλαίσια της ηθικής μας νομιμοποίησης και της ευαισθησίας μας σε κάποιους τομείς κοινωνικής δράσης χορηγούμε εις ολόκληρον την ανάπτυξη διαδικτυακών κόμβων που σχετίζονται με:
    Την ασφάλεια εν γένει και ειδικότερα την παιδική ασφάλεια και την πρόληψη του ατυχήματος.
    Την προστασία και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που άπτονται της προστασίας και φροντίδας των ζώων συντροφιάς.

Εαν εκπροσωπείτε δράσεις ή ομάδες/σωματεία που δραστηριοποιούνται απο τις παραπάνω κοινωνικές ευαισθησίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν επιθυμείτε να προβληθούν τα παραπάνω θέματα μέσω του διαδικτύου .

Ζ. Πηγής 25, 15127 Μελίσσια, Αττική Τηλ. 210 610 8888 | Επικοινωνήστε μαζί μας | © mediamax 1997-2009
eMarketing solutions,internet marketing, υπηρεσίες internet, Google marketing, διαφήμιση στο Google, banners, διαφημιση στις μηχανες αναζήτησης, προωθηση στις μηχανες αναζητησης, web design, development, ColdFusion, Hotel marketing, προώθηση ιστοσελίδων, μηχανές αναζήτησης, search engine marketing, website marketing, internet marketing, web marketing , google Ads, online reputation, web PR, social web, social marketing, web consultants, web διαφήμιση, online, banner campaign, , search engines marketing, budget (PPC, flat rate, CPM), Email marketing , Newsletter campaig. social web.