Διαφήμιση στη Google - 10 λόγοι για να διαφημιστείτε με AdWords

10 Λόγοι για να επενδύσετε σε PPC διαφήμιση μέσω των  AdWords της Google

 

1.  Παγκόσμια προβολή, σε επιλεγμένες χώρες / τοποθεσίες

Με τα AdWords έχετε την δυνατότητα να προβάλετε την διαφήμισή σας  είτε δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης, είτε σε χιλιάδες site που συμμετέχουν στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της Google, χωρίς επιπλέον κόστος.

Επίσης μπορείτε να στοχεύσετε επιλεγμένες χώρες , π.χ. μια ξενοδοχειακή μονάδα μπορεί να διαφημίζεται μόνο σε τουρίστες από συγκεκριμένες  χώρες.

 

2.  Εμφανίζεστε   μόνο στους πιθανούς πελάτες σας την σωστή στιγμή

Με τα AdWords έχετε την δυνατότητα να προβάλετε την διαφήμισή σας στο σωστό κοινό την πιο κατάλληλη στιγμή, δηλαδή την ώρα που ψάχνει στο διαδίκτυο για προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοιες με αυτές που εσείς προσφέρετε. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται ανάλογα με το τι ψάχνει ο χρήστης, ή ανάλογα με το περιεχόμενο των συνεργαζόμενων site.

 

3.  Ελέγχετε πλήρως το κόστος της καμπάνιας

Ξοδέψτε μόνο όσα  ‘σηκώνει’ ο προϋπολογισμός σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με όσα χρήματα θέλετε και ανάλογα με την πορεία της καμπάνιας να αυξήσετε το ποσό όποτε θέλετε.

  

4.  Έχετε μετρήσιμα αποτελέσματα

Από τα πλέον κρίσιμα και σημαντικά θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Πώς μετράτε την επιτυχία μια διαφημιστικής εκστρατείας ?  Τι απόδοση έχουν τα χρήματα που επενδύετε ?

Χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία μπορείτε με να έχετε πλήρως μετρήσιμα και συγκρίσιμα αποτελέσματα.

 

 

5.  Πληρώνετε μόνο αν έχετε επισκέπτες

Ο στόχος είναι οι διαφημίσεις σας να εμφανίζονται στο σωστό κοινό, αλλά εσείς δεν πληρώνετε μέχρι την στιγμή που κάποιος θα κάνει κλικ πάνω στην διαφήμισή σας για να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας. Το μοντέλο αυτό (pay-per-click), έχει αποδειχτεί ότι είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος  Online διαφήμισης, όταν ο στόχος είναι η αύξηση της κίνησης.

Ακόμη και αν οι πελάτες-επισκέπτες δεν κάνουν κλικ στην διαφήμισή σας, ενισχύετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρισή σας ή του ονόματός σας και σε αντίθεση με άλλες μορφές διαφήμισης, αυτό με τα Adwords  δεν σας κοστίζει τίποτε.

 

 

6.  Εύκολες προσαρμογές, πολλαπλές αναφορές

Η παρακολούθηση της καμπάνιας γίνεται πολύ εύκολα, έχοντας στη διάθεση πλήθος από αναφορές ανάλογα με το τι θέλετε να ελέγξετε. Αν κάτι δεν πάει καλά, κάποιο κλειδί δεν έχει την επιθυμητή απόδοση, ή μια διαφήμιση δεν προσελκύει όπως θα περιμένατε, οι αλλαγές είναι εφικτές χωρίς να σταματήσουμε την καμπάνια.

 

 

7.  Βελτίωση της αναγνωρισιμότητας

Αν ο κύριος στόχος σας είναι η αναγνωρισιμότητα και η ενίσχυση του ονόματος της επιχείρησης ή ενός προϊόντος σας (branding), μπορείτε να το πετύχετε, επιλέγοντας οι διαφημίσεις σας να εμφανίζονται μόνο στους  χιλιάδες  ιστοτόπους που συνεργάζονται με την Google ( Google Network) και τους οποίους επισκέπτονται χρήστες που πιθανώς ενδιαφέρονται για τα δικά σας προϊόντα.

Αφήστε τη Google να επιλέξει σε ποια site θα τοποθετήσει την διαφήμιση σας, ή επιλέξτε εσείς.

 

 

8.  Εύκολος έλεγχος των διαφημίσεων

Μπορείτε εύκολα να δοκιμάζετε εναλλακτικές διαφημίσεις ανάλογα με την περίπτωση, για να διαπιστώσετε γρήγορα ποια από όλες είναι πιο αποδοτική.

 

 

9.   Υψηλός ρυθμός απόκτησης πελατών

Ο ρυθμός των πωλήσεων που επιτυγχάνεται για κάθε Ευρώ που ξοδεύεται σε PPC διαφήμιση ξεπερνάει κατά πολύ τον αντίστοιχο μέσο όρο των παραδοσιακών μέσων/καναλιών διαφήμισης, όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, telemarketing, έντυπα.

 

 

 

και το κυριότερο:

 

10.               Το marketing μπορεί να γίνει μια αποδοτική επένδυση

Αν εκμεταλλευτείτε  όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα των AdWords και οργανώσετε την online προβολή σας με σωστό τρόπο, τότε το marketing θα είναι για σας μια επένδυση με απόδοση που θα την μετράτε με ακρίβεια, και όχι απλώς ένα έξοδο (κόστος), που θα εγγράφεται στον ισολογισμό σας χωρίς σαφή και ορατά αποτελέσματα.

 

 

 

 

Η Mediamax έχοντας στο δυναμικό της στελέχη πιστοποιημένα από την Google ( Google Qualified Individuals), μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη σας, για την οργάνωση της online παρουσίας σας.


Ζ. Πηγής 25, 15127 Μελίσσια, Αττική Τηλ. 210 610 8888 | Επικοινωνήστε μαζί μας | © mediamax 1997-2009
eMarketing solutions,internet marketing, υπηρεσίες internet, Google marketing, διαφήμιση στο Google, banners, διαφημιση στις μηχανες αναζήτησης, προωθηση στις μηχανες αναζητησης, web design, development, ColdFusion, Hotel marketing, προώθηση ιστοσελίδων, μηχανές αναζήτησης, search engine marketing, website marketing, internet marketing, web marketing , google Ads, online reputation, web PR, social web, social marketing, web consultants, web διαφήμιση, online, banner campaign, , search engines marketing, budget (PPC, flat rate, CPM), Email marketing , Newsletter campaig. social web.